Rengøring

C&C Multiservice er en ambitiøs rengøringsvirksomhed med base i Sønder Omme. Vi har igennem mere end 20 år opbygget en specialiseret viden omkring rengøring af vådrum, produktionslokaler og kontorer. Vores store kundekreds tæller både private husstande og virksomheder af alle størrelser. Hos C&C Multiservice løser vi opgaver indenfor 3 kerneområder: Rengøring, Vinduespolering og Havearbejde.
Person cleaning table
Industrial cleaning / Erhversrengøring

Erhvervsrengøring

C&C Multiservice sørger for et rent arbejdsmiljø på kontorer, i produktionshaller og for virksomheder med helt specielle krav og behov. Vi udvikler konstant vores rengøringsteknikker med fokus på at øge bæredygtighed og skabe et sundsarbejdsmiljø for vores ansatte.

Vi kan hjælpe med rengøring af:

  • Produktionslokaler
  • Kontorer
  • Kølerum
  • Haller og messer

Rengøring med rene linjer

Hos C&C Multiservice arbejder vi ud fra værdigrundlaget rene linjer. Med rene linjer mener vi ærlighed, åbenhed og troværdighed – både i forhold til kunder, ansatte og leverandører. For dig som kunde, betyder det et gennemsigtigt samarbejde med en tæt dialog.

Kontorrengøring

C&C Multiservice har specialiseret sig i rengøring af kontorer og andet arbejdsmiljø indenfor. Vi løser rengøringsopgaver for virksomheder af alle størrelser og sikrer et højtservice- og kvalitetsniveau ved løbende at uddanne vores medarbejere.

Et rent kontor skaber det bedste arbejdsmiljø

Når medarbejderens trives øges effektivitet samtidig med at sygedage nedsættes. Det kan derfor være en rigtig god investering af få kompetente rengøringsfolk til at håndtere virksomhedens rengøring.

Solid erfaring med kontorrengøring

C&C Multiservice er kendt for, at skabe langvarige relationer til vores kunder og har derfor stor erfaring med hvordan vi imødekommer kundens behov bedst muligt.

Office cleaning / kontro rengøring